Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe maçı canlı takibi

Kayseri Erciyesspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bu akşam saat 20.00'da başlayacak karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek olacak. Evinde son haftalarda kaybetmeyen Kayseri Erciyesspor Fenerbahçe karşısında sürpriz bir galibiyet almayı hedeflerken, Fenerbahçe zirve yarışında gücünü kaybetmek istemiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında son şampiyon Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor'un konuğu oluyor. Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmadan her iki takım da galibiyetle ayrılmak istiyor. Karşılaşmada orta hakem olarak Hüseyin Göçek görev yapacak. Göçek'in yardımcıları ise Orkun Aktaş ve Erdem Bayık olacak. Bu zorlu doksan dakikayı Lig Tv canlı olarak yayınlayacak.

KAYSERİ ERCİYESSPOR - FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 20.00

Yayın: Lig Tv / Mynet.com

Stat: Kadir Has

Reklam
Reklam

Hakem: Hüseyin Göçek

Kayseri Erciyesspor: Gökhan Değirmenci, Anıl Karaer, Caner Osmanpaşa, Emre Öztürk, John Boye, Cenk Ahmet Alkılıç, Murat Yıldırım, Senijad Ibricic, Yacouba Sylla, Edinho, Jacques Zoua

Teknik Direktör: Uğur Tütüneker

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Bruno Alves, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Michal Kadlec, Alper Potuk, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow

Teknik Direktör: İsmail Kartal

6 MAÇTA 1 GALİBİYET

Beşiktaş'ı 3-2 mağlup ederek moral kazanan Kayseri Erciyesspor, ardından oynadığı 2'si içerde, 4'ü dışarda, toplamda 6 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet alabildi. Ayrıca 1 kez de yenilgi alan Kayseri Erciyesspor, diğer 4 maçtan berabere ayrıldı. Uğur Tütüneker yönetimindeki Kayseri ekibi evinde oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasından galibiyet çıkarmak istiyor.

Ancak Kayseri Erciyesspor'da İlhan Parlak, Kader Magane ve Georges Mandjeck sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecekler. Bunun yanında her hangi bir cezalı futbolcu bulunmuyor.

Reklam
Reklam

FENERBAHÇE 7 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Ligin son şampiyonu Fenerbahçe ligde oynadığı son 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Derbi maçta Galatasaray'a yenilen Fenerbahçe, ardından oynanan 7 lig maçında 2 beraberlik, 5 galibiyet aldı. Sezon sonunda Avrupa'da oynayamama cezası da bitecek olan Fenerbahçe, hem şampiyonluğa ulaşmayı ve ezeli rakibi Galatasaray'dan önce 4. yıldızı takmayı, hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılabilmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe'de bu sezon golcüler istikrarsız bir grafik çizse de Moussa Sow attığı 6 golle Fenerbahçe'nin en golcü ismi konumunda. Öte yandan Webo'nun 4, Kuyt ve Emenike'nin ise 3'er golü bulunuyor.

Öte yandan Fenerbahçe'de bu karşılaşmada cezalı durumda olan Bekir İrtegün forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Serdar Kesimal ve Hakan Çinemre de sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek diğer oyuncular.