Kayseri Erciyesspor, Kürşat Duymuş ile anlaştı

KAYSERİ (İHA) - Kayseri Erciyesspor, Ankaraspor'la yollarını ayıran tecrübeli futbolcu Kürşat Duymuş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde Kulüp Başkanı Ziya Eren ve Menajer Erdem Kemaloğlu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde tecrübeli futbolcu Kürşat Duymuş, kendisini 1.5 yıllığına Kayseri Erciyessporlu yapan sözleşmeye imza attı. Tecrübeli futbolcu Kürşat Duymuş, imza töreninde yaptığı açıklamada, Erciyesspor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "Erciyesspor'u puan olarak dezavantajlı görünse de hem yeni yönetim hem de Bülent Korkmaz'ın takımın başına gelmesiyle daha istekli gördüm. Erciyesspor'un bulunduğu durumdan kurtulacağına ve ligde kalacağına inandığım için buraya geldim. Kayseri Erciyesspor'un ligde kalması için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Ziya Eren ise, Kürşat'ın hırsıyla, azmiyle bilinen bir futbolcu olduğunu, bu transferi Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın isteği doğrultusunda yaptıklarını belirterek, "Kürşat'ın Erciyesspor'a katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Eren, Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın istediği futbolcuları renklerine bağlayacaklarını sözlerine ekledi.