Kayseri Erciyesspor Yenileme Antrenmanı Yaptı

KAYSERİ (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilerek kupadan elenen Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, yenileme antrenmanı yaptı.

KAYSERİ - Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilerek kupadan elenen Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, yenileme antrenmanı yaptı. Hacı Boydak Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirildi. Akhisar Belediyespor maçına ilk 11'de başlayan futbolcular antrenmanı hafif tempolu koşu ile tamamlarken, diğer oyuncular ısınma koşusu, pas kontrol ve dar alanda top çalışması yaptı. Çapa, idman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, hak etmedikleri bir mağlubiyetle kupadan elendiklerini söyledi. Öncelikli hedeflerinin ligde üst sıralarda mücadele etmek olduğunu belirten Çapa, şunları kaydetti: "Rakibin pozisyon üretmeden kazandığı bir karşılaşma oldu. Hem oyun anlamında hemde pozisyon anlamında hak eden taraf bizdik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Daha önce çok şans veremediğimiz oyuncularımızı görme açısından iyi oldu. Bizim için hedef kupa değil, ligde kalmak. İkinci devre kupa programı çok yoğun. Bizim gibi kısıtlı kadrosu olan takımlar için zor bir süreç olacaktı. Buna rağmen oyuncularımızın ortaya koyduğu mücadele takdire şayandı. Kaldı ki hiç bir takım, hiç bir oyuncu sahaya yenilmek için çıkmaz." Takıma devre arasında takviye yapılacağını hatırlatan Çapa, şunları söyledi: "Bu ilk yarıdan yeterince ders çıkardık. İkinci devrenin bizim açımızdan çok daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Yapmamız gereken takviyeler var. Kafamızda belirlediğimiz isimler var ama şu anda onların isimlerini zikretmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Aksaklık gösteren mevkilere uygun oyuncularımızı alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Transferleri bir an önce yapmamız gerekir. Yeni transferlerin en geç 10 Ocak'ta takıma katılması gerekiyor. Hazırlık döneminin verimli geçmesi adına önemli bir nokta." Çapa ayrıca, Bursaspor'la yapacakları karşılaşma ile ilgili de "Her karşılaşma zordur. Bizim için ne kadar zor bir karşılaşma olacaksa bu Bursaspor için de geçerli. Her takımın birbirini yenebileceği bir ligde mücadele ediyoruz" diye konuştu. Mavi-siyahlı ekip, ligin 16. haftasında Bursaspor'la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: