Kayseri Erciyesspor’da Adanaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kayseri Erciyesspor, PTT 1. Lig’in 14. haftasında kendi sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Hacı Boydak...

Kayseri Erciyesspor, PTT 1. Lig’in 14. haftasında kendi sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hacı Boydak Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren mavi-siyahlı ekip, antrenmana düz koşu ile başladı. İdmanda top sürme ve taktik çalışması yapıldı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, önemli bir rakiple karşı karşıya geleceklerini belirterek, “Bizim için asıl olan PTT 1. Lig. Zaten en baştan söylüyorduk bizim herhangi bir hedefimiz yok tamamen kadroya alamadığımız, oynatamadığımız oyuncuların orada yer alarak hem onların son durumunu görmek, hem de onlarla beraber kupa serüvenine devam etmekti. Bence maçı iyi de oynadık. Kupadaki maç kazanabileceğimiz bir maçtı ama şansızlık bir türlü golü bulamadık. Önümüzde önemli bir Adana maçı var. Bu ligin önemli takımlarından ve hedefi olan takımlardan biri. Şampiyonluğu kovalayacak takımlardan bir tanesi. Önemli bir rakibe karşı oynayacağız. Artık bu maçın hazırlıklarına başladık. En kısa sürede toparlanmaya çalışacağız. Şu anda ufak tefek sakatlıkları olan arkadaşlar var onlarda hafta sonu kadar hazır hale gelir” dedi.

Reklam
Reklam

Gohou hakkında çıkan transfer haberlerini de cevaplayan Özköylü, “Tamamen menajerlerin ürettiği senaryolar” diyerek, “Böyle bir teklif varsa buyursun gelsin hiç sorun değil. Bizim kimseyi tutacak halimiz yok. Futbolcunun değerini verirler gitmek isterse gider. Kayseri Erciyesspor kulübünden mutlu olan oyuncunun, sözleşmesi devam eden bir oyuncunun, sezon sonuna kadar burada olacağı gerçeği var. Onun için tam bir oyuncu yükselişe geçiyor hemen menajerler bir şekilde aklını çelerek oyuncunun performansını da etkiliyorlar. Onu bir yere gönderme gibi bir lüksümüz yok. Çok büyük paralarla kulübün kapısını çalarlarsa başkanımızla konuşup ‘olabilir’ deriz. Ama şu anda öyle bir şey yok” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: