Kayseri Erciyesspor'da, Bursaspor Maçı Hazırlıkları

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligin 33. haftasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligin 33. haftasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hacı Boydak Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından yarı alanda taktik çalışma yaptı. İdmana sakatlıkları bulunan defans oyuncusu Numan Çürüksu ve Yasin Öztekin katılmadı. Antrenmandan önce futbolcularla kısa bir görüşme yapan Karaman, oyuncularına Bursaspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Mavi-siyahlı ekip, Bursaspor maçının hazırlıklarına yarın devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: