Kayseri Erciyesspor'da, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları

KAYSERİ (AA) - Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligde oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. 

KAYSERİ - Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligde oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Hacı Boydak Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından güç, pas kontrol ve dar alanda top çalışması gerçekleştirdi. Antrenman öncesi basın mensuplarına ligin ilk 2 haftasını değerlendiren Çapa, Medical Park Antalyaspor maçında iyi işler çıkardıklarını fakat Beşiktaş maçında düşündüklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Lige en iyi hazırlanan takımlardan biriyle karşılaştıklarını belirten Çapa, şöyle konuştu: "Beşiktaş, taktiksel anlamda çok iyi işler yaptı. Biz, buna rağmen iki gol bulduk. Bu da gözardı edilmemesi gereken bir durum. Rakibin atmış olduğu gollerin ilk ikisi bireysel hatalarımızdan kaynaklandı. Son ikisi ise hakemin katkısıyla gelen golllerdi. 5-10 santimlik ofsaytlar kaçırılabilir ancak 30-40 santimlik ofsaytların kaçırılmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Hakem sayısı artırıldı. Bir pozisyonu 3 hakemin değerlendirmesi ve es geçmesi kabul edilecek bir durum değil. Hakemler fazlalaştıysa katkıları da artmalıdır." Beşiktaş maçında mağlup olmalarına rağmen kendileri adına çıkartılabilecek olumlu sonuçların da olduğunu vurgulayan Çapa, şunları kaydetti: "Taraftarlarımızın hayal kırıklığına uğradığını sanmıyorum. Olumlu düşünceler içinde stadyumdan ayrıldıklarını düşünüyorum. Geleceğe umutla baktıklarından şüphem yok. Beşiktaş maçında kendi adımıza olumlu sonuçlar olsa da çıkarmamız gereken dersler de var. Yemiş olduğumuz gollerle ilgili takım olarak, defans olarak almamız gereken dersler var. Daha uyumlu bir oyun ortaya koyarsak, bu sorunları aşacağımızı düşünüyorum." Fuat Çapa, Çaykur Rizespor maçına ilişkin ise "Çaykur Rizespor ilk maçını aldı, ikincisinde mağlup oldu. Onlar da bizim gibi Süper Lig'e yeni çıkmış bir takım. Bugüne kadar galibiyetimiz yok. Beraberlik aldık ve mağlup olduk, Çaykur Rizespor karşısında da galibiyete kavuşmak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz