Kayseri Erciyesspor'da, Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları

KAYSERİ (AA) - Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligde oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

KAYSERİ - Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, ligde oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla sürdürdü. Hacı Boydak Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından, pas kontrol, düz koşu, dar alanda top ve uzun pas çalışması yaptı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çapa, oynacakları maçın kendileri kadar rakipleri içinde önemli olduğunu söyledi. Her iki takımın da lige verilecek aradan önce moral toplamak istediğini vurgulayan Çapa. "Bu açıdan bakıldığı zaman bol mücadeleli bir karşılaşma olacak. Bu güne kadar iyi oynadık, taraftarlarımızdan olumlu yorumlar aldık ama onlara galibiyet hediye etmek istiyoruz" diye konuştu. Mavi siyahlı ekip, yarın saat 10.00'da yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor arasında 1 Eylül Pazar günü Yeni Rize Şehir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi hakem Süleyman Abay yönetecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: