Kayseri Erciyesspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, Gaziantepspor yenilgisine ilişkin, "Mutlak galibiyet için çıktığımız karşılaşmadan puansız dönmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.

KAYSERİ - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un basın sözcüsü Kaan Savruk, Gaziantepspor yenilgisine ilişkin, "Mutlak galibiyet için çıktığımız karşılaşmadan puansız dönmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi. Savruk, yaptığı açıklamada, ligin ilk 14 haftasında aldıkları 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucu topladıkları 12 puanla 16. sırada yer aldıklarını hatırlattı. Tabloyu en kısa zamanda değiştirmek istediklerini ifade eden Savruk, şunları kaydetti: "Maalesef ligde istediğimiz yerde değiliz. İyi mücadele ediyoruz fakat sonuca yansıtamıyoruz. Dün de deplasmanda Gaziantepspor'a kaybettik. Kısa sürede toparlanarak alt sıralardan çıkmak istiyoruz. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağımız inanıyorum. İnşallah en kısa zamanda taraftarlarımızın yüzü gülmeye başlayacak. Mutlak galibiyetle çıktığımız karşılaşmadan puansız dönmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. İkinci yarıda skoru lehimize çevirecek pozisyonlar bulduk ama bunları değerlendiremedik. Tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: