Kayseri Erciyesspor'da Süper Lig Coşkusu

Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Kayseri Erciyesspor’un yönetim kurulu başkanı Ziya Eren, “Galip gelerek...

Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Kayseri Erciyesspor’un yönetim kurulu başkanı Ziya Eren, “Galip gelerek mutlu sona ulaşmayı isterdik” dedi.

Başkan Eren, maç sonrasında yaptığı açıklamasında, "Sezon başı kongre öncesinde söylediğimiz sözleri yerine getirebilmek için çalıştık. Teknik heyetin talepleri doğrultusunda futbolcu aldık ve çok büyük bir riskti. Yeni transferlerden oluşan bir takım kurduk. Çok isim oyunculardan ziyade daha önce çalıştığı oyuncuları tercih etti. Ligin maliyet açısından 13. takımıydık. Yıldızlar topluluğu olduğunuzda her şey çözülmüyordu. Biz gerçekten gününde ve saatinde vaatlerimizi yerine getirdik. Mutlu sona ulaştık. Galip gelerek mutlu sona ulaşmayı isterdik. Bu başarı kolay elde edilmiyor. İmkanlarımız dahilinde şapkamızı önümüze koyup gereken kararları alacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü de, "Kazanarak çıkmak isterdik. Kadir Has’ta 7. defa bu sonucu alıyoruz. Konya’dan gelen haber arzu ettiğimiz mutluluğa ulaşmamızı sağladı. Başkanımıza teşekkür ediyorum. İçimizdeki uyum bize büyük şevk verdi. Ben mutluyum ve gururluyum. Futbolcu kardeşlerim büyük özveride bulundu. Zaman zaman sorunlar yaşasak da iyi bir performans ortaya koyduk. Bu mutluluğun sevincini doyasıya yaşamak lazım” diye konuştu.

Göksu, "Şampiyonluklar kolay kazanılmıyor. Gururluyuz, mutluyuz. Biz sabreden insanlarız. Biz de çok şükür sabrettik ve emeğimizin karşılığını aldık. Liderliği vermiş olsak da ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz” derken, Arif Şahin ise, “Bu uzun bir maraton. Son haftalarda çok iyi oynamadık. İnşallah Süper Lig Kayseri açısından hayırlı olur” ifadesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: