Kayseri Erciyesspor'da Umutlar Artıyor

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek, ligdeki çıkışını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 yenerek, ligdeki çıkışını sürdürdü. Mavi-siyahlı takım 8 maçtan sonra geçen hafta deplasmanda kazandığı Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından, bu hafta da sahasında ligin güçlü takımlarından Kardemir Karabükspor'u yenmeyi başardı. Bu galibiyetle puanını 19'a yükselten Kayseri temsilcisi, son 3 haftada topladığı 7 puanla ligde kalma umutlarını biraz daha artırdı. Maçın ardından futbolcular büyük sevinç yaşarken, kulüp başkanı Ziya Eren'in gözyaşlarını tutamadığı görüldü. BU galibiyetle bu sezon ilk kez üst üste iki galibiyet alan Kayseri Erciyesspor ligin 23. haftasında Kayserispor'a konuk olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: