Kayseri Fırıncılar Ve Uncular Odası Başkanı Mehmet Deveci:

Kayseri Fırıncılar ve Uncular Odası Başkanı Mehmet Deveci, Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı. Deveci vatandaşları, özellikle...

Kayseri Fırıncılar ve Uncular Odası Başkanı Mehmet Deveci, Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı. Deveci vatandaşları, özellikle yumurtalı pideyi güvenilir fırından almaları konusunda uyardı.

Fırıncılar ve Uncular Odasında açıklama yapan Kayseri Fırıncılar ve Uncular Odası Başkanı Mehmet Deveci, "Ramazan ayında yumurtalı pidenin yumurtası ve susamı fırıncıdan olursa 1.75 TL, vatandaş yumurta ve susamını kendisi getirirse 1.30 TL’den satışa sunacağız. Ramazan pidesi olarak fiyatlarımız böyle. Fiyatlarımız geçen yıla oranla aynı. Hiçbir değişiklik ve zam yok. Vatandaşlar merdiven altı tabir edilen işyerlerinden alışveriş yapmasınlar. Birde el arabalarının üstünde yumurtalı, susamlı ekmek yaptırılıyor. Onlara da tenezzül etmesinler. Vatandaşlarımız bildikleri fırınlardan yumurtalı ve susamlı pidelerini alsın.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

1 Temmuz tarihinden itibaren yürürlüğe giren ekmek yasası ile ilgili olarak, “Çıkan yasaya esnafımız ayak uyduruyor. Tarım İl Müdürlüğü denetimlerini sürdürüyor. Bu yasa daha iyi oldu. Ekmekler daha hijyenik oldu. Bununla birlikte ekmeğin tuz oranı düşük, kepek oranı yüksek oldu. Bu obeziteyi önlemek için alınan bir karar. Halk sağlığı için iyi olan bir uygulama.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: