Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Vali Düzgün’ü Ziyaret Etti

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Vali Orhan Düzgün’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler...

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Vali Orhan Düzgün’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Kayseri’deki basın yayın kuruluşları hakkında bilgiler verdi.

Vali düzgün, basının önemli bir güç olduğunu belirterek, “Basın, vatandaşların olaylarla ilgili olarak doğru bilgilendirilmesinde önemli bir görev üstleniyor. Bu konuda arkadaşlarımızla doğrudan diyalog kurarak anlamaya ve anlatmaya çalışacağız” dedi.

Vali Düzgün, “Kayseriler’in yatırım ve hizmet konusunda isteği benim de isteğimdir. Görevde bulunduğum süre içinde Kayseri’ye en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: