Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nden Özhaseki'ye Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

KAYSERİ - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Özhaseki, ziyarette yaptığı konuşmada, gazeteciliğin bir kamu görevi olduğunu ve kolay bir iş olmadığını belirterek, yeni yönetime başarı diledi. Gazetecilikte bir çizgi tutturmanın kolay olmadığını dile getiren Başkan Özhaseki, "Habercilikte tarafsız kalmak, yorumlarda insaflı olmak, makul ve düzeyli bir şekilde işini yapmak kolay bir şey değil. Bu anlamda Kayseri'deki arkadaşlarımız başarıyla işlerini yapıyorlar" dedi. Kayseri'deki oda, dernek ya da diğer sivil toplum kuruluşlarının seçimlerinde taraf olmamaya özen gösterdiğini de ifade eden Özhaseki, "Kayseri'deki sivil toplum kuruluşlarının üyeleri kendi halinde hep makul insanlar. Bu makuliyetin içindeki seçimlere dışarıdan bir müdahale her zaman olumsuzluk yaratır. Doğrusu bu tür seçimlere hiç karışmamak ve kim seçildiyse hayırlı olsun demektir" diye konuştu. Bir süre önce yapılan genel kurulda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Metin Kösedağ ise Özhaseki'ye yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: