“Kayseri, hizmeti dağlara taşıdı”

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinde Kayseri'den övgü ile bahsederek, "Kayseri'de...

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinde Kayseri'den övgü ile bahsederek, "Kayseri'de şehrin sorunları halledilmiş ve hizmetler artık dağlara taşınmış." dedi.
Bir dizi program kapsamında Kayseri'de bulunan Bakan Yazıcı, Vali Mevlüt Bilici, İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette yaptığı konuşmada Kayseri'nin şehircilik bakımından Türkiye'nin örnek kentlerinden biri olduğunu ifade eden Bakan Yazıcı, “Gecekondulaşmanın olmaması Kayseri'nin oldukça önemli bir özelliği. Yine düzenli caddeleri ve bol yeşil alanları Kayseri'ye ayrı bir canlılık katıyor." ifadesini kullandı. Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe belediyelerle koordineli bir şekilde hizmet üretmesini takdirle karşıladıklarını kaydeden Bakan Yazıcı, şöyle konuştu: "Belediyeler arasındaki bu ekip çalışmasını yakından takip ediyoruz. Bu durum Kayseri'nin başarısını da artırıyor. Ben Kayseri'de şunu gördüm, artık şehrin sorunları tamamen aşılmış ve hizmet artık dağlara taşınmış. Erciyes Projesi, bu açıdan çok büyük önem arzediyor. Ayrıca Kayseri'de uyumlu bir çalışma ortamı var. Bu açıdan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki olmak üzere diğer ilçe belediye başkanlarını tebrik ediyorum."
Başkan Özhaseki ise ziyaretinden dolayı Bakan Yazıcı'ya teşekkür ederek, "Kayseri'nin şehircilik açısından bir sıkıntısı yok. Altyapı ve üstyapıyı tamamladık. İlçe belediyelerle uyum içerisinde hizmet üretmeye devam ediyoruz." diye konuştu. Kayseri'yi kalkındıracak, geleceğe taşıyacak projelerin yanı sıra şehirdeki kültür-sanat faaliyetlerini de artırmak amacında olduklarını kaydeden Başkan Özhaseki, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Büyükşehir Belediyesi olarak başlattığımız projelerin hepsinde çalışmalar yolunda gidiyor. Bu projelerden en önemlisi Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi'dir. Oldukça kapsamlı bu proje ile şehrimiz, kış sporlarının merkezi olacak. Şunu belirtmek isterim ki Kayseri'de hayata geçirdiğimiz projelerin hepsi bütün bakanlarımızdan, hükümetimizden destek alıyor. Bunun için de buradan tekrar teşekkürlerimi belirtmek isterim."
Ziyaretin sonunda Başkan Özhaseki, Bakan Yazıcı'ya günün anısına el işlemeli cam bir ibrik hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz