Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi, Vali Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı, Yönetim Kurulu Başkan...

Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Zenginer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Valizi Şerif Yılmaz’ı ziyaret etti.

Kayserililer arasında sosyal dayanışmayı tesis ve teminini amaçlayan derneğin yeni seçilen İstanbul Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini Kayseri'de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şerif Yılmaz, yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı da yıl içerisinde yapacakları çalışmaları hakkında Yılmaz’a bilgi sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: