Kayseri KASKİ, Reklam Desteği Istiyor

KAYSERİ (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİ'nin başkanı Ömer Yağmur, kulübe verilecek reklam desteğiyle daha iyi noktalara gelebileceklerini söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİ'nin başkanı Ömer Yağmur, kulübe verilecek reklam desteğiyle daha iyi noktalara gelebileceklerini söyledi. Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2013-2014 sezonunu lig, kupa ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde alınan başarılı sonuçlarla tamamladıklarını belirtti. Reklam desteğiyle takımın gelecek sezon daha iyi noktalara gelebileceğini dile getiren Yağmur, şunları kaydetti: "Seneye daha iyi bir bütçe, bir reklam geliri elde etmek istiyoruz. Benim Kayseri halkına duyurmak istediğim bir reklamımız yok. Fenerbahçe'de Türk oyuncularının aldığı para 5 milyon dolar. Ben Kayseri halkından reklam istiyorum. Reklam verirlerse aldığımız gelirlerle bir iki sporcu daha alırsak daha iyi yerlere geliriz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: