Kayseri Kaskispor Yarı Final’de

Kayseri Kaskispor Kadın Basketbol takımının, Türkiye Kadınlar Basketbol play-off çeyrek final karşılaşmalarında, rakibi Tarsus Belediyespor’u...

Kayseri Kaskispor Kadın Basketbol takımının, Türkiye Kadınlar Basketbol play-off çeyrek final karşılaşmalarında, rakibi Tarsus Belediyespor’u eleyerek yarı finale çıktığı belirtildi.

Play-off yarı final müsabakalarında, Fenerbahçe ile eşleştiklerini kaydeden KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, “Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final karşılaşmalarında, Tarsus Belediyespor ile mücadele eden takımımız, ilk maçta rakibini 71-63 ile mağlup etmişti. Deplasmanda ise Tarsus Belediyespor’u kendi evinde 86-82’lik bir skorla yenerek yarı finale çıkmayı başaran takım oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe ile ilk karşılaşmalarını, 13 Nisan cumartesi günü saat 19:00’da İstanbul’da yapacaklarını açıklayan Batukan, “Fenerbahçe ile ikinci maç yine İstanbul’da, 15 Nisan pazartesi günü saat 19:00’da Fenerbahçe Ülker Arena’da yapılacak. Sonraki karşılaşma ise 18 Nisan perşembe günü saat 19:00’da, Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek” dedi.

Yarı finalde rakip Fenerbahçe ile oynayacakları her bir maçın, Kayseri Kaskispor için oldukça önemli olduğunu belirten Batukan; şu anki hedeflerinin İstanbul’da oynayacakları maçları kazanarak, final şanslarını yükseltmek olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: