Kayseri Kaskispor Yönetiminden Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Özen’ Ziyaret

Kayseri Kaskispor Başkanı Ömer Yağmur ve yöneticiler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen’i...

Kayseri Kaskispor Başkanı Ömer Yağmur ve yöneticiler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen’i makamında ziyaret etti.

Makamında Kaskispor Başkanı Ömer Yağmur ve yöneticileri ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen, “Kaskispor yeni yönetimine başarılar diliyorum. Kaskispor bu sezon başarılar yakalayacaktır. Bizde her zaman Kaskispor’un yanındayız. Basketbol adına elimizden gelen ne varsa yapacağız. Çünkü basketbol lokomotif bir spor. Bu yıl Euro Ligde bizi temsil edecek olan takımımıza da başarılar diliyorum. Son 2 yıldır finalde kaçırmış olduğumuz şampiyonluğu inşallah bu yıl kazanırız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kayseri Kaskispor Başkanı Ömer Yağmur ise, “Yapacağımız bütün faaliyetlerde birlikte hareket edeceğiz. Sizin Kayseri gençliğinde büyük emeğiniz var. Bizde bu işin bir ucundan tuttuk. Kayseri’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bu sene bizim Kaskispor ile ilk yılımız olacak. Geçen yıl ki kadromuzdan ayrılan ve transfer ettiğimiz sporcular oldu. Yeni kadromuzla inşallah daha iyi mücadele edeceğiz. Kayseri’yi gururlandıracağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: