Kayseri Kaski’yi De 84-71 Mağlup Eden Beşiktaş, 4'te 4 Yaptı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 17. haftasında evinde Kayseri Kaski’yi 84-71 mağlup eden Beşiktaş, ligin ikinci...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 17. haftasında evinde Kayseri Kaski’yi 84-71 mağlup eden Beşiktaş, ligin ikinci yarısında oynadığı dördüncü maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Ev sahibi Beşiktaş’ta Gülşah Akkaya 20 sayı, 9 ribaund; Milica Jovanovic 17 sayı, 5 ribaund; Renara Hayes 16 sayı; Milica Bjelica 11 sayı, 10 ribaund, 5 asist ve Arminte Price de 10 sayıyla mücadele etti. Kayseri Kaski’de ise Asjha Jones’un 22 sayı, 8 ribaund; Zoi Dimitrakou’nun 18 sayı, 5 ribaund; Nuria Prat’ın da 11 sayılık performansları yenilgiyi engelleyemedi.

Reklam
Reklam

Mücadelenin ilk çeyreğinde oyunda denge hakimdi. Karşılıklı sayılarla geçen ilk çeyrek 20-19 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle geçerken ikinci periyotta oyuna Kayseri Kaski ağırlığını koydu. Kayseri temsilcisi savunmada rakibini iyi durdurdu ve soyunma odasına 33-41 önde girdi.

İkinci yarıda Beşiktaş müthiş bir performans ortaya koydu. Siyah – beyazlılar, üçüncü çeyreği 57-54 önde geçerken mücadeleden de 84-71 galip ayrılmasını bildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: