Kayseri Kimse Yok Mu Derneği Muhtaçlara Kurban Eti Dağıttı

Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi, Kurban Bayramı'nın birinci günü sabah saatlerinde ihtiyaç sahibi ailelere...

Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi, Kurban Bayramı'nın birinci günü sabah saatlerinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştı. Ailelere kurban eti ve çocukları için oyuncaklar hediye eden dernek, ilçe merkezinin yanı sıra köylere giderek yardımda bulundu.

Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şube Başkanı Abdurrahman Haskaraman, Kurban Bayramı'nda hayır sahiplerinin bağışlarıyla kesilen kurban etlerinin, ilk gün ailelere dağıtıldığını ifade etti. Haskaraman, sabah saatlerinde kesilen kurban etlerinin Sarız, Yahyalı ve Pınarbaşı ilçeleriyle Kayseri şehir merkezi ve kenar mahallelere kadar ulaştırıldığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Haskaraman, kurban bağışında bulunanlara ve gönüllülere teşekkür ederek, "Kayseri'de her noktaya ulaşarak, ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtımı yapmayı amaçladık. Bu doğrultuda, sabahın erken saatlerinden itibaren çalışıyoruz. 50 gönüllümüz, ailelerin evlerine kadar ulaşarak et ve çocuklara hediye dağıtımı ile uğraşıyor." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: