Kayseri Müftüsü Maraşlıgil'den KAYSO'ya ziyaret

Kayseri Müftüsü Ali Maraşlıgil, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı makamında ziyaret...

Kayseri Müftüsü Ali Maraşlıgil, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’ı makamında ziyaret etti.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayseri’de kurumlar ile iyi ilişkiler içinde olduklarını ve Müftülükle de ayrıca çalışmaların sürdüğünü belirten Boydak, “Kayseri’de büyük gayret içindeler. Bu gayretleri için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde görüş alışverişinde bulunduk. Güzel organizasyonlar var.” dedi.

Reklam
Reklam

Boydak, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Kayseri’de yapmak istediği çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, Kayseri’nin âlimler ve ulemalar şehri olduğunu belirterek, “Buraya atandığımız zaman bunu bilerek geldik ve bunu bilerek çalışmalarımızı sürdürdük. Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ile ilgili olarak Başkanımız ile fikir alışverişinde bulunduk.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: