Kayseri Park-ta "Kazançlı Saatler" Başlıyor

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "Kazançlı Saatler" adını taşıyan kampanyası kapsamında ziyaretçilerine her saat bir hediye verecek. Kampanyaya her

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, "Kazançlı Saatler" adını taşıyan kampanyası kapsamında ziyaretçilerine her saat bir hediye verecek. Kampanyaya her hangi bir saat içerisinde Kayseri Park'tan 100 liralık alışveriş yapan herkes katılabilecek.

Kayseri Park-ın 21 Kasım Çarşamba günü başlayacak "Kazançlı Saatler" kampanyası kapsamında her saat bir hediye verilecek. Böylece bir günde toplam 12 kişi Kayseri Park-tan hediye kazanma şansına sahip olacak.

Kampanyaya herhangi bir saat içerisinde 100 lira alışveriş yapan herkes katılabilecek. Alışveriş yaptığı saat aralığında Renk Kart ile birlikte danışma masasına ilk başvuran kişiye Otopratik Murat Lastik-ten iç-dış yıkama ya da 7D Cinema'dan bir adet sinema bileti verilecek. Kampanya sayesinde sabah saat 10:00-dan akşam saat 22:00'a kadar olan sürede toplam altı adet iç-dış yıkama, altı adet de sinema bileti hediye edilecek.

Reklam
Reklam

-İndirimli sinema bileti

Kayseri Park-ta "Kazançlı Saatler" kampanyasının yanı sıra 31 Aralık-a kadar sürecek 'İzlemeyen Kalmasın' kampanyası da bulunuyor. Bu kampanya dahilinde Kayseri Park Renk Kart-ı ile 7D Cinema-ya giden ziyaretçiler 8 lira olan sinema biletini 5 liraya alabilecek. Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, muhteşem kampanya ve etkinliklerle Orta Anadolu-nun birinci tercihi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: