Kayseri Park’ı Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Sardı

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için 30 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek...

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için 30 Ekim Salı günü gerçekleştirilecek bir program hazırlandı.

Cumhuriyet’in 89’uncu yılı, Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bu amaçla, 30 Ekim Salı günü Kayseri Park’ta özel bir program yapılacak. Sağnak Koleji’nin katkılarıyla gerçekleşecek etkinlikler kapsamında Salı günü saat 19.00’da ilk olarak sahneye Sağnak Koleji Anaokulu Öğrencileri çıkacak. Daha sonra ise altıncı sınıf öğrencileri Kayseri Park ziyaretçileri için folklör ve dans gösterisi yapacak. Aynı gün Kayseri Park’ta Atatürk’ün sevdiği parçalar da seslendirilecek.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamak ve yaşatmak için bir program hazırladıklarını söyleyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Salih Tolan, “Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına olan ilgi ve katılımın her yıl artıyor olması bizleri çok sevindiriyor. Kutlamalara tüm Kayseri halkını bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: