Kayseri Sanayi-Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Melikgazi'yi Ziyaret Etti

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin en belirgin özelliğinin ticaret olgusu olduğunu ve doğu...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin en belirgin özelliğinin ticaret olgusu olduğunu ve doğu ile batı-güney ile kuzey arasında bir kesişme noktasında bulunmasını çok iyi değerlendirdiğini söyledi.

Kayseri Sanayi-Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Sırıklı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Melikgazi Belediyesine ziyarette bulundular. Misafirler Melikgazi Belediye Memduh Büyükkılıç'ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Reklam
Reklam

Kayseri'nin önceden ticaret ile anıldığını ancak şimdi ise, Kış Sporları ve Spor Merkezi, Sanayi Üretimi Merkezi, Üniversiteleri ile Bilim Merkezi, kamu ve özel hastaneleri ile Sağlı Merkezi gibi bir çok alanda bilindiğini ve örnek gösterildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç " Kayseri ilimizde toptan gıda ticareti yapan 24 firma bir araya gelerek KASTİM isimli bir oluşum gerçekleştirmişler. 24 esnaf ilçemiz sınırları içerisindeki Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesinde Kayserimize yakışır bir site oluşturarak hizmet verecekler, bundan dolayı kendilerini tebrik ediyorum " dedi.

Kayseri Sanayi-Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Erol Sırıklı ise Mimarsinan Bölgesinde 125 bin m2 alan üzerinde 100 bin kapalı alanda 24 firma toptan gıda üzerine faaliyet göstereceklerini, 2008 yılında çalışmaya başladıklarını ve 2012 yılı Haziran ayında sitenin açılışını gerçekleştireceklerini kaydetti.

Yönetim Kurulu Başkanı Erol Sırıklı, bu yatırımları ile aynı zamanda istihdam sağlayacaklarını belirterek, belediye çalışmalarından ve özellikle Mimarsinan Organize Sanayi bölgesine yaptıkları hizmet ve yatırımlarından dolayı teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: