Kayseri Şekerspor Uyum Problemini Aşmak İstiyor

3.Lig 1.grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor’un Basın Sözcüsü Uğur Metiner, ligde yeni bir takım olduklarını...

3.Lig 1.grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor’un Basın Sözcüsü Uğur Metiner, ligde yeni bir takım olduklarını ve uyum sorunu yaşadıklarını belirterek, bu sıkıntıları atlatmaya çalıştıklarını bildirdi.

Metiner, “Tabi bu ligin, yeni ve genç bir takımız ve grubun 2 güçlü takımı ile karşılaştık ve yenildik. Bunlar kesinlikle yenilgiye bir bahane değil” dedi.

Metiner, “Ancak, Kayseri Şekerspor yönetimi olarak, teknik ekibi, futbolcuları olarak bütün gayretimizle bu ligde başarılı olmaya çalışıyoruz. Ligin başı olması nedeniyle bir çok eksiklik ve aksaklıklarımız var, uyum problemimiz var. Bunları kısa zamanda hallederek puan ve puanlarla önümüzdeki haftalarda ligin üst sıralarına tırmanmayı umut ediyoruz” ifadesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Metiner şu açıklamayı yaptı:

“Tabi, şunu da belirtmek gerekir ki, Kayseri Şekerspor’un buralara gelmesi kolay olmadı, çok güç şartlar altında yıllardır verilen mücadele sonunda geçen yıl kısıtlı bir bütçe ile şampiyon olup, 3.lige çıkma başarısını gösterdik.

Kayserinin ve civarı yerleşim birimlerinin de 3 Lig’de bir takımı oldu. Kayseri ve civarında çok önemli bir potansiyele sahip olan amatör gençlerin hepsinin gözü kulağı şimdi Kayseri Şekersporda.

Bu takımda oynayıp daha üst takımlara çıkmak onların belki de bir futbolcu olarak en büyük hayali. Buda Kayseri Şekersporun ne kadar önemli yerde olduğunu gösteriyor,.

Onun için 10 sezondur, Elektrikspor’dan sonra 3. Lig’de bir takımı olmayan şehrimizin, Kayseri Şekerspora, taraftarıyla, şehriyle basınıyla, spor camiası ile çoğu buranın çocukları olan bu gençlerimize sahip çıkmalıyız. Sabırlı ve yapıcı olup bu gençlerimizle kazanmamız gerekmektedir

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve telafi edilemez noktada olmadığımızı bilmemiz gerekir.

İnanıyoruz ki ilerleyen haftalar başarı ile buluşmamızı sağlayacaktır. Türkiye kupasında da tarihimizde ilk defa oynadık ve tur atladık. Buda önümüzdeki yapacağımız Karagümrük maçı için bir moral kaynağı oldu.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: