Kayseri Şekerspor'da Hedef Play-off

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayseri Şekerspor, bu hafta karşılaşacağı Beşikdüzüspor'u mağlup ederek, ilk yarı itibariyle ilk 5

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayseri Şekerspor, bu hafta karşılaşacağı Beşikdüzüspor'u mağlup ederek, ilk yarı itibariyle ilk 5 takım arasında yer almayı hedefliyor.

Kulüp Basın Sözcüsü Uğur Metiner AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonunda deplasmanda Sandıklıspor ile oynadıkları maçtan sahada üstün olan taraf olmalarına rağmen 1-1 berabere ayrıldıklarını belirtti.

Hedeflerinin play-off olduğunu dile getiren Metiner, "Takımımızın gidişatından memnunuz. Takım yavaş yavaş oturmaya başladı. Şuan ligde altıncı sıradayız. Play-off hedefimize adım adım ilerliyoruz. İlk yarının son maçını sahamızda Beşikdüzüspor'a karşı oynayacağız. İnşallah o maçı kazanarak ilk yarıyı ilk 5 arasında tamamlamak istiyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Taraftarımız da bize güvensin, desteğini esirgemesin" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Önal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: