Kayseri Smmmo Başkanı Özsoy:

Kayseri SMMMO Başkanı Suat Özsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamasında, “Halkımız bu zor...

Kayseri SMMMO Başkanı Suat Özsoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamasında, “Halkımız bu zor günlerde birbirine sımsıkı sarılmalıdır” dedi.

Özsoy, “30 Ağustos 1922 tarihi, Türk Ulusunu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, kadınıyla, çocuğuyla, ordusuyla topyekun verilen bir mücadelenin zafer tarihidir” diye konuştu.

Özsoy açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Türk Ulusunun Ulusal benliğini kurtardığı ve Zafer Destanı’nı yazdığı gün olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. Yılında, Zafer’i bizlere yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bütün atalarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, milletimizin bu zor günlerde birlik beraberlik duygularıyla birbirlerine sıkı sıkıya sarılması temennisiyle Zafer Bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz