Kayseri Takımlarından Bursaspor’a Başsağlığı

Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor, hayatını kaybeden İbrahim Yazıcı için Bursaspor kulübü ve camiasına başsağlığı dileklerinde...

Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor, hayatını kaybeden İbrahim Yazıcı için Bursaspor kulübü ve camiasına başsağlığı dileklerinde bulundu. İki kulüpte, İbrahim Yazıcı için “Acı kaybımız” ifadesini kullandı.

Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren, yaptığı açıklamada, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiklerini ve acı bir kayıp olduğunu söyledi. Eren, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı dört büyükler efsanesini yıkıp şampiyonluğu Bursaspor'a kazandıran isim olarak tarihe geçen İbrahim Yazıcı, Bursaspor Kulübü’ne sağladığı katkıların yanında Türk sporuna yaptığı sayısız hizmet ile de anılacaktır. Spor camiası olarak önemli bir spor adamını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine Türk Futbolu Bursaspor Camiası’na başsağlığı dilerim.”

Reklam
Reklam

Kayserispor Kulübü ise, yaptığı yazılı açıklamada Yazıcı’nın vefatıyla ilgili şu ifadelere yer verdi: “Bursaspor Kulübü değerli Başkanı İbrahim Yazıcı, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet; acılı ailesine, Bursaspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: