Kayseri Ticaret Borsası’ndan İl Emniyet Müdürüne Ziyaret

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Başkan Vekili Ahmet Tekin ve Başkan Vekili...

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Başkan Vekili Ahmet Tekin ve Başkan Vekili Mehmet İştahlı Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Aydın’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirin Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Kayseri’de bulundukları sürece şehrin güvenliğini en iyi şekilde sağlayacaklarını bu konuda ciddi ve hassas olacaklarını dile getirerek, “Ülkede huzurun sağlanmasında emniyet teşkilatına önemli görevler düşüyor, bunun yanı sıra halkın ve sizlerin bizlere olan güveni ve desteği de çok önemli. Huzurlu bir Kayseri için her zaman sizlerle birlik ve beraberlik için de çalışacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Kayseri Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü ise; “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak gibi çok önemli bir göreviniz var. Zor ve bir o kadar da anlamlı görevinizde başarılar diliyorum. Kayserimizin geleceği için Emniyetimizle her türlü iş birliği projelerinde bugüne kadar bulunduk bundan sonrada rol almaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: