Kayseri Ticaret Odası'ndan STSO'ya Ziyaret

SİVAS (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nı (STSO) ziyaret etti. 

SİVAS ziyaret etti. STSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KTO Başkanı Hiçyılmaz, ziyarette, komşuluk ilişkilerinin devamı ve tecrübelerden istifade etmek için bu ziyaretleri karşılıklı olarak sürdürmeyi düşündüklerini belirtti. STSO Başkanı Osman Yıldırım ise ticaretin ve sanayinin gelişmesi için işbirliği ve bilgi paylaşımı yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını bildirdi. Yıldırım, şunları kaydetti: "Ayrımız, gayrımız yok. İlişkilerimizi daha da güçlendirmemiz lazım. İşadamlarımızın, meclis üyelerimizin bir araya gelmesinde fayda var. Bu birlikteliklerden işbirliklerinin doğması gerekir. Amacımız ticaretin ve sanayinin gelişmesi. İlişkilerimizin daha da güçlenmesini istiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: