Kayseri Türk Ocağı Başkanı Doç. Dr. Bayram Durbilmez:

Kayseri Türk Ocağı Başkanı Doç. Dr. Bayram Durbilmez, Salı sohbetlerinde ele alınan konuların yankı uyandırdığını...

Kayseri Türk Ocağı Başkanı Doç. Dr. Bayram Durbilmez, Salı sohbetlerinde ele alınan konuların yankı uyandırdığını belirterek, “milli kimliğimizin temeli Türk kültürüdür” dedi.

Son yılların en verimli Salı Sohbetlerini gerçekleştiren Kayseri Türk Ocağı, yaz dönemi dolayısıyla bilim, kültür ve sanat sohbetlerine ara verdi. Bahar döneminde gerçekleştirilen Salı Sohbetleri hakkında bilgi veren Kayseri Türk Ocağı Başkanı Doç. Dr. Bayram Durbilmez, her hafta aralıksız olarak yaptıkları sohbetlerin oldukça verimli geçtiğini ve ilgiyle karşılandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Toplantılarda ele alınan konuların büyük yankı uyandırdığını belirten Doç. Dr. Durbilmez, Türk Ocaklarının kuruluş amacına uygun konuların öncelikle ve özellikle seçildiğini vurguladı. Türk kültürünü tanımadan büyüyen gençlerin kendi değerlerine yabancılaşacaklarını belirten Durbilmez, “Milli kimliğimizin temeli Türk kültürüdür” dedi.

Başta Hars Heyeti Başkanı Prof. Dr. Nevzat Özkan olmak üzere, aydınlatıcı bilgiler veren bilim, kültür ve sanat adamlarına, toplantıları ilgiyle takip eden Türk Ocağı üyelerine ayrı ayrı teşekkür eden Doç. Dr. Bayram Durbilmez, Salı sohbetlerine yaz tatili dolayısıyla ara verdiklerini, eğitim- öğretim döneminin başlamasıyla birlikte sohbetlerin de kaldığı yerden devam ettirileceğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: