Kayseri U-14 Play-Off fikstürü 16 Ocak’ta çekilecek

Kayseri’yi U-14 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan takımın belirleneceği Play-Off maçlarının fikstür çekimi 16 Ocak’ta yapılacak.Klasman gruplarında ilk üç sırayı alan 6 takımın katılacağı U-14 Play-Off maçlarının fikstür çekimi 16 Ocak Perşembe günü yapılacak.

Kayseri’yi U-14 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan takımın belirleneceği Play-Off maçlarının fikstür çekimi 16 Ocak’ta yapılacak.
Klasman gruplarında ilk üç sırayı alan 6 takımın katılacağı U-14 Play-Off maçlarının fikstür çekimi 16 Ocak Perşembe günü yapılacak. Sümer Amatör Evi’nde yapılacak olan fikstüar çekimi saat 14.00’da başlayacak. Bu sezon Play-Off’ta OSB Atletikspor, Gültepespor, Kocasinan Şimşekspor, Kayseri Şekerspor, Erkiletspor ve İncesu Erdemspor takımları mücadele edecek. Play-Off’ta ilk sırayı alan takım kayseri’yi U-14 Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz