Kayseri U-16 Play-Off Grubu fikstürü çekildi

Kayseri U-16 Futbol Ligi klasman gruplarında ilk üç sırayı alan takımların Play-Off maçlarının fikstürü çekildi.Bu sezon iki ayrı grupta 20 takım ile başlayan Kayseri U-16 Futbol Ligi’nde gruplarında ilk üç sırayı alan toplam 6 takımın katılacağı Play-Off fikstürü çekildi.

Kayseri U-16 Futbol Ligi klasman gruplarında ilk üç sırayı alan takımların Play-Off maçlarının fikstürü çekildi.
Bu sezon iki ayrı grupta 20 takım ile başlayan Kayseri U-16 Futbol Ligi’nde gruplarında ilk üç sırayı alan toplam 6 takımın katılacağı Play-Off fikstürü çekildi. Futbol İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamaya göre gikstür çekimi yapılan Play-Off maçları 1 Mayıs Çarşamba günü başlayacak. Müsabakalar sonrasında ilk iki sırayı alan takımlar ise Kayseri’yi U-16Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanacak.
Play-Off ilk hafta maçları şöyle:
Kılıçaslan Yıldızspor-OSB Atletikspor
Erkiletspor-Talasgücü Belediyespor
Kayseri Şekerspor-Kocasinan Şimşekspor

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz