Kayseri usulü iş ilanı

Kayseri'de bir mobilya fabrikası, işçilerini taşıyan servis aracının arkasına 'iş ilanı'nı yazdırdı.

Kayseri'de bir mobilya fabrikası iş ilanının önce gazetelere sonra da işyeri önüne yazdı. Buradan sonuç alamayınca da fabrikasına işçilerini taşıyan servis aracının arkasına 'iş ilanı'nı yazdırdı.

Kayseri Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Mobipark mobilya fabrikası, gazeteye iş ilanı verdi. İlandan sonuç alınamayınca bu kez de fabrikanın önüne 'Eleman aranıyor" yazısı yazıldı. Ancak geçen zamana karşın ilana başvuran olmadı. Bunun üzerine fabrika yetkilileri ilginç bir yola başvurdu. Yetkililer, işçileri taşıyan servis aracının arkasına iş ilanı yazdırdı.

Reklam
Reklam

Mobipark mobilya fabrikası yöneticileri, çalıştıracak işçi bulamayınca bu yolu seçtiklerini belirterek, işçi servisinin kentin değişik bölgelerine gittiği için daha fazla okunabileceklerini düşündüklerini ancak, henüz başvuran çıkmadığını söyledi. Fabrikanın modüler mobilyacı, hazırlıkçı, paketlemeci, kanepeci ve koltukçu alacağı belirtildi.(DHA)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz