Kayseri Valisi Yılmaz:

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, "Ülkemizin gururu olan Anadolu Ajansı'nın uluslararası arenada da söz sahibi olduğunu görmek bizi mutlu ediyor" dedi.

Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, "Ülkemizin gururu olan Anadolu Ajansı'nın uluslararası arenada da söz sahibi olduğunu görmek bizi mutlu ediyor" dedi.

Yılmaz, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün mektubu eşliğinde, Anadolu Ajansı Kayseri Bölge Müdürü İsmail İçer tarafından kendisine sunulan "Anadolu Ajansı 2012 Almanak"ı inceledi.

AA'nın son yıllarda büyük bir değişim içine girdiğini belirten Yılmaz, şunları söyledi:

"Geçmişten bugüne ülkemizin tanıtılması amacıyla kaliteli hizmet veren Anadolu Ajansı'nın hedeflerini büyütüp, dünya ajansı olmayı amaçlaması bizi gururlandırıyor. Artık dünya, Orta Doğu, Balkanlar, Kafkasya bölgelerine bizim gözümüzle bakacak. Ülkemizin gururu olan Anadolu Ajansı'nın uluslararası arenada da söz sahibi olduğunu görmek bizi mutlu ediyor. Anadolu Ajansı'nın, dünyanın en büyük ilk 5 ajansı arasına girme hedefini takdirle karşılıyorum."

Reklam
Reklam

AA Kayseri Bölge Müdürü İsmail İçer de AA'nın, 100. yıl vizyonu çerçevesinde hazırladığı 2012 almanağının bu yıl Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde yayımlandığını belirterek, kurumun çalışmaları hakkında Vali Yılmaz'a bilgi verdi.

Muhabir: Sercan Küçükşahin / Mustafa Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: