Kayseri’de 48 kilo esrar ele geçirildi

Kayseri’de bir otomobilde yapılan aramada 48 kilo 840 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ile...

Kayseri’de bir otomobilde yapılan aramada 48 kilo 840 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ile ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Malatya yönünden gelen otomobili kent girişinde durdurdu. Araçta yapılan aramada 4 paket halinde toplam 48 kilo 840 gram esrar maddesi bulundu. Olayla ilgili araç sürücüsü S.G. gözaltına alındı. Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheli, hakkında düzenlenen tahkikat evrakıyla birlikte adli mercilere sevk edilecek. Polis olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: