Kayseri'de CHP Gençlik Kolları Başkanı Cemre Doğan'a saldırı

Kayseri’de, Cumhuriyet Meydanı’nda CHP Kocasinan Gençlik Kolları Başkanı Cemre Doğan ve yanındaki partililer kalabalık grubun saldırısına uğradı.

Kayseri’de bu sabah çarşı iznine çıkan askerlere yönelik bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıya tepki gösterileri devam ederken, CHP Kocasinan Gençlik Kolları Başkanı Cemre Doğan ve yanındaki partililer saldırı ile karşılaştı.

Saldırganlara engel olmakta zorlanan polis, havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmak istedi. Ancak kalabalık dağılmayınca olay yerine çağrılan Çevik Kuvvet güvenlik koridoru oluşturdu. Cemre Doğan güvenlik önlemleri altında otomobiline bindirildikten sonra kalabalık da dağıldı.

Reklam
Reklam

NE OLMUŞTU?

Genelkurmay Başkanlığınca, bugün saat 08.45 sularında Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında 13 askerin şehit olduğu, 48 askerin yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, '17 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 08.45 sularında Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izine çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı araç saldırısında, 13 kahraman personelimiz şehit olmuş, 48 kahraman personelimiz yaralanmıştır.' denildi.

Yaralıların bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavilerine başlandığı belirtilen açıklamada, menfur saldırıda sivil vatandaşların da yaralanmış olabileceğinin değerlendirildiği bildirildi.

DHA