Kayseri’de Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kayseri’de Atatürk anıtına çelenk konulması ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın...

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kayseri’de Atatürk anıtına çelenk konulması ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törenler 29 Ekim Pazartesi günü devam edecek.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Atatürk anıtına çelenk koydu. Çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Reklam
Reklam

Tören sonrasında açıklama yapan Vali Şerif Yılmaz, her 2 bayramı da kutladığını belirterek, şöyle konuştu: “Her 2 bayramı ulusça birlikte kutluyoruz. Biri Kurban Bayramı. Diğeri ise cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yıldönümü kutlamaları. Türkiye genelinde saat 13 itibarıyla başlayan törenler yarında vatandaşlarımızın katılımı ile kutlayacağız. Bunlar bizim birlik ve beraberliğimizi bölünmez bütünlüğümüzü sağlayan temel taşlarımızdır. Ulusal ve dini bayramlarımız bizleri bir arada tutan çimentodur. Bunu en iyi şekilde değerlendirip gelecek nesillere aktarmalıyız. Bunun içinde yapılacak etkinliklerimize vatandaşlarımızın da katılımı sağlayarak kutlamalıyız. Her iki bayramı da kutluyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: