Kayseri'de Emel Mehmet Tarman Camii Törenle Hizmete Girdi

Kayseri’de hayırsever Mehmet Tarman tarafından TOKİ semtinde yaptırılan Emel-Mehmet Tarman Camii törenle hizmete açıldı. ...

Kayseri’de hayırsever Mehmet Tarman tarafından TOKİ semtinde yaptırılan Emel-Mehmet Tarman Camii törenle hizmete açıldı.

TOKİ Bölgesi, Demokrasi Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yer alan ve Emel-Mehmet Tarman tarafından yaptırılan cami açılışına Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Melikgazi Kaymakamı Hasan Karahan, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve çok saylıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Açılışta konuşan Vali Orhan Düzgün, Kayseri’de hayırseverlerin desteğinin Türkiye çapında bilinen, güzellikleri ün yapmış şehir olduğunu söyledi. Düzgün, “Türkiye Kayseri’nin hayırseverlik özelliğini örnek alıyor. Bunun ilk örneğini bugün sizlerle yaşamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bütün anne ve babaların hayırlı evlatlara sahip olmasını diliyorum." dedi.

Demokrasi Mahallesi'ne yapılan yatırımlar ve hizmetler ile TOKİ halkının Melikgazili olmanın farkını yaşadığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi. “Mahalle gezileri son derece faydalı oluyor. Mahalle muhtarları toplantısında muhtarların talep ettiklerini bu bölge gezilerinde değerlendiriyoruz. Yapılan veya yapılacak olan çalışmaları tespit ediyoruz. Semtleri gezerek hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ile sohbet etme imkânı buluyoruz. Bugün TOKİ Bölgesi, Demokrasi Mahallesi'ndeki Mahmut-Ayşe Bozkurt Camii'nin açılışını yaptık hem de açılış sonrası bölgeyi gezerek esnaf ile sohbet ettik. Bölge halkına semtlere yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Bilgileri paylaştık. Belediyemizce yapılan yatırımları yerinde inceledik.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz