Kayseri'de FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Heyecanı

KAYSERİ (AA) - MUSA ÖZYÜREK - Kayseri Valisi Orhan Düzgün, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası B Grubu karşılaşmalarına taraftarların gösterdiği ilgiden mutlu olduklarını belirtti.

Sporcular Kayseri'yi sevdi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de, Güney ve Kuzey Amerika'dan Afrika'ya, Avrupa'dan Uzak Doğu'ya kadar dünyanın farklı bölgelerinden insanların Kayseri'yi tanıma imkanı bulduğunu söyledi. Pek çok ülkede Kayseri'deki maçların naklen yayınlandığını ve birçok yabancı gazetecinin Kayseri'ye gelerek buradan ülkelerine haberler geçtiğine dikkati çeken Özhaseki, şunları söyledi: "İşte bu haber ve yayınlarda Kayseri ismi defalarca dile getirildi ve şehrin güzellikleri anlatıldı. Grup maçları için Kayseri'ye gelen kafilelerde yer alanlar Kayseri ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Antrenman ve maçlar nedeniyle Kayseri'yi çok fazla gezememekten yakınan Küba Milli Takımının Teknik Direktörü Raul Gonzales Kayseri'nin çok güzel bir şehir olduğunu söyledi. Kayseri Erciyesspor'un Hacı Boydak Tesislerinde antrenman yapan Portekiz Milli Takımının oyuncuları da Kayseri ile ilgili beğenilerini dile getirdi. Bu ifadeler bizim için gurur kaynağı oldu." Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediyesi de saat 21.00'da başlayan ve 22.45'de biten günün ikinci maçından sonra stada gelen taraftarları taşımak için otobüs seferleri koydu. Taraftar maç sonrası belediye otobüsleriyle kent meydanına taşınıyor, buradan mahalle otobüslerine binerek evlerine gidebiliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: