Kayseri’de kapalı köy yolu sayısı 38’e düştü

Kayseri’de kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinde 98 olan kapalı köy yolu sayısı, ekiplerin yol açma...

Kayseri’de kar yağışı nedeniyle sabah saatlerinde 98 olan kapalı köy yolu sayısı, ekiplerin yol açma çalışmaları neticesinde akşam saatlerinde 38’e düştü.

Yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı özellikle ulaşımı etkiledi. Kayseri’de de kar nedeniyle köy yolları başta olmak üzere şehirlerarası yollarda ulaşım güçlükle sağlanıyor.

İl genelinde sabah saatlerinde toplam 98 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu ancak İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekiplerinin aralıksız çalışmaları sonucu bu sayının akşam saatlerinde 38’e düştüğü bildirildi. Ekipler, halen kapalı olan yolların açılması için de çalışmalarını sürdürüyor. Öncelik ise yolda mahsur kalan vatandaşların kurtarılması ve hastası olan köylerin yollarına veriliyor.

Reklam
Reklam

Bu arada Meteoroloji'den alınan bilgiye göre kar yağışının yarın da etkili olması bekleniyor. Cumartesi günü hava sıcaklığının ise en düşük -1, en yüksek sıfır derece olacağı tahmin ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz