Kayseri'de Kültür-sanat

Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı, 13 Nisan'da konser verecek.

Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı, 13 Nisan'da konser verecek.

Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölümünce Kültür Sanat Merkezi'nde 13 Nisan'da gerçekleştirilecek konserde, şef Namık Kemal Bilgin yönetiminde, Karacaoğlan türküleri seslendirilecek.

Büyükşehir Belediyesi ile Esenler Belediyesince 13 Nisan'da belediye meclis salonunda "Kentsel Estetik Açısından Mekan" konulu panel gerçekleştirilecek. Panelde, akademisyenler ve alanında uzman kişilerce kentsel dönüşüm ele alınacak.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesinin kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde, çocuklar da unutulmadı. Konservatuvarın tiyatro bölümü öğrencileri, 14 Nisan'da "Masal Dünyasına Yolculuk" isimli oyunu sahneleyecek.

-"Arda Boyları modern dans gösterisi"-

Ankara Devlet ve Opera Balesi, "Arda Boyları" adlı modern dans gösterisiyle 26 Nisan'da Kayserili sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Gösterinin biletleri, 22 Nisan'da Atatürk Kültür Merkezi gişesinde satışa sunulacak.

Muhabir: Esma Aygün / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: