Kayseri'de soba zehirlenmesi: 1 ölü

KAYSERİ (İHA) - Kayseri'nin Talas İlçesi'nde yalnız yaşadığı öğrenilen bir kadın, sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Tablakaya Mahallesi Muammerbey Caddesi'nde evinde yalnız yaşadığı öğrenilen 56 yaşındaki Hayriye Zıknalbant, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Hayriye Zıknalbant'tan Salı gününden belli haber alamayan yakınlarının olayı polise bildirmesi üzerine eve giren polis ekipleri, Zıknalbant'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Talihsiz kadının cesedini çıkarmak için gelen 112 sağlık ekipleri, yolun kaygan olması nedeniyle olay yerine çıkamayınca, cesedi çıkarmak için Talas Belediyesi'ne ait bir cip geldi. 3 gün önce sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edilen kadının cesedinden etrafa yayılan koku, görevlilere ve cesedi çıkarmak için gelen yakınlarına zor anlar yaşattı.

Reklam
Reklam

Hayriye Zıknalbant'ın cesedi, otopsi için devlet hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.