Kayseri'de Ülkü Ocakları’Ndan ‘Dolar Bozdurma’ Göndermesi

- KAYSERİ Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, dolar bozdurma kampanyası sonrasında ortaya çıkan makbuzlu davetlere karşı, 'Dolar makbuzuna gerek yok, acıkana

- KAYSERİ Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, dolar bozdurma kampanyası sonrasında ortaya çıkan makbuzlu davetlere karşı, 'Dolar makbuzuna gerek yok, acıkana yemek, tok olana çay ikram ediyoruz' afişi astı.
Türk Lirası'nın ABD Doları karşısında değer kaybı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir süre önce Kayseri’de de katıldığı programlarda vatandaşlara, dolar bozdurup; altın ve TL'ye çevirme çağrısı yaptı. Bu çağrının ardından kampanyaya destek olmak isteyenler, dolar bozdurma makbuzunu getirenlere farklı taahhütlerde bulundu.
Bu taahhütlere gönderme yapan Kayseri Ülkü Ocakları, il binasına bir afiş asarak, "Dolar makbuzuna gerek yok, acıkana yemek, tok olana çay ikram ediyoruz” yazdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: