Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu operasyonunda, bin 150 adet ectasy hap ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Kayseri'de uyuşturucu operasyonunda, bin 150 adet ectasy hap ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek, Boğazköprü mevkisinde Kayseri plakalı bir otomobili durdurmak istedi. "Dur" ikazına uymayarak yola devam eden otomobil sürücüsü ve araç içindekiler, seyir halindeyken siyah bir poşeti otomobilin penceresinden attılar. Poşetin içinde bin 150 adet ecstasy hap olduğu belirlendi. Kovalamacının ardından Yeşilmahalle Yüksel Sokak'ta durdurulan otomobildeki L.Y, Z.Y ve A.A yakalanarak gözaltına alındı. İfadeleri alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: