Kayseri'de uyuşturucu sattığı iddiasıyla yargılanan kadına 11 yıl hapis

Kayseri'de uyuşturucu sattığı iddiasıyla yargılanan kadına 11 yıl hapis

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de uyuşturucu sattığı iddiasıyla yargılanan kadın, 11 yıl hapis ve 22 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu sanık H.Y. ve avukatı hazır bulundu.

Sanık H.Y. savunmasında, olay günü ele geçirilen sentetik uyuşturucu ve esrar maddesinin kendisine ait olduğunu söyledi.

Yaklaşık 3 yıldır uyuşturucu madde kullandığını fakat ticaretini yapmadığını öne süren H.Y, tahliyesini ve beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, sanık H.Y'ye, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 11 yıl hapis ve 22 bin lira adli para cezası vererek tutukluluğunun devamına hükmetti.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, 1 Ekim'de ihbar üzerine merkez Kocasinan ilçesi Uğurevler Mahallesi'nde bulunan bir eve düzenledikleri operasyonda, kapı pervazlarına saklanmış 139 gram esrar ve sentetik uyuşturucu ele geçirilmiş, kadın şüpheli H.Y. gözaltına alınmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: