Kayseri'deki Banka Soygunu

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bir banka şubesinde silahlı soygun gerçekleştiren ve kaçarken kalp krizi geçiren kişi, tedavisinin ardından tutuklandı.

Kayseri'de bir banka şubesinde silahlı soygun gerçekleştiren ve kaçarken kalp krizi geçiren kişi, tedavisinin ardından tutuklandı. Kentteki özel bir hastanede 4 Şubat'tan bu yana tedavi gören M.T, bu sabah taburcu edildi. Polis tarafından gözaltına alınan M.T. emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Mustafa Şimşek Bulvarı'ndaki bir banka şubesinden, özel güvenlik görevlisinin silahını alarak 80 bin lira çalan M.T, kaçarken rahatsızlanınca 112 Acil Servis'i arayarak yardım istemişti. Bu sırada arkadaşı T.A'yı da arayarak yanına çağıran M.T, durumu anlatıp bankadan çaldığı paraları bu kişiye vermişti. T.A ise M.T'den aldığı 80 bin lirayı polise teslim etmişti. 112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki özel bir hastaneye kaldırılan M.T'nin kalp krizi geçirdiği belirlenmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: