Kayseri'deki Göçük

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde, define aradığı öne sürülen ve göçük altında kalan iki kardeşin cesetlerine ulaşıldı.

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde, define aradığı öne sürülen ve göçük altında kalan iki kardeşin cesetlerine ulaşıldı. İlçeye bağlı Burunören köyünde yaklaşık 54 saat süren arama çalışmaları sonucunda 24 yaşındaki Muhittin ve 22 yaşındaki Ramazan Sevalkalaycı kardeşlerin cesetleri, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından kayaların arasına sıkışmış halde bulundu. Kurtarma ekipleri, kayaları iş makineleri yardımıyla kırarak, iki kardeşin cesetlerini göçük altından çıkartmak için çalışma başlattı. Burunören köyünde cuma günü sabah kaçak kazı yaptıkları öne sürülen Muhittin ve Ramazan Sevalkalaycı kardeşler, 35 metrelik "L" şeklindeki tünelin çökmesi sonucu göçük altında kalmış, o sırada tünelin dışında olduğu için kurtulduğu öğrenilen Emre Koç'un haber vermesi üzerine gelen ekipler, çizilen kroki üzerinden arama ve kurtarma çalışmalarına başlamıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: