Kayseri'deki Kan Davası Cinayet Şüphelileri Adliyede

- KAYSERİ'de 43 yaşındaki Kıvanç Kansu'yu tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 36 yaşındaki Hüseyin Öztürk ile yanındaki 21 yaşındaki Batuhan Kalkan,

- KAYSERİ'de 43 yaşındaki Kıvanç Kansu'yu tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 36 yaşındaki Hüseyin Öztürk ile yanındaki 21 yaşındaki Batuhan Kalkan, polisteki sorgularının ardından adliyeye gönderildi.
Merkez Melikgazi İlçesi Şiremenli Caddesi'nde, 2001 yılında işlediği cinayetten çarptırıldığı hapis cezasını tamamlayarak bir süre önce tahliye olan 43 yaşındaki Kıvanç Kansu, yolda yürürken silahlı saldırıya uğradı. 16 yıl önce öldürdüğü kişinin yakını olduğu belirtilen 36 yaşındaki Hüseyin Öztürk'ün tabancayla peş peşe açtığı ateşle yaralanan Kıvanç Kansu, kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yaşamını yitirdi.
Soruşturma başlatan polis, kaçan Hüseyin Öztürk ile yanındaki 21 yaşındaki Batuhan Kalkın'ı saklandıkları evde yakaladı. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından Adli Tabiplikte sağlık konrolünden geçirilerek adliyeye gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: