Kayseri'deki Kazalar, Kameralara Yansıdı

Kayseri'de meydana gelen bazı trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca görüntülendi.

Kayseri'de meydana gelen bazı trafik kazaları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca görüntülendi.

Kentin çeşitli noktalarında meydana gelen kazalar, MOBESE kameralarınca saniye saniye görüntülendi.

Birçok olayın aydınlatılmasında da önem taşıyan kameralara yansıyan kaza görüntülerinde, Cumhuriyet Meydanı, Düvenönü Meydanı, Karayolları Kavşağı ve Talas mahallesinde meydana gelen kazalar yer alıyor.

Karayolları kavşağında meydana gelen bir kazada, otomobil ile minibüsün çarpışması sonucunda, bir bebeğin minibüsün camından fırladığı, minibüsten inen annesinin koşarak bebeği düştüğü yerden kucağına alması kameralara yansıdı.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Meydanı'ndaki kazada ise, kırmızı ışıkta duran bir otomobile arkadan gelen bir otomobilin çarptığı, otomobilin daha sonra karşıya geçmek isteyen yaşlı bir kadına çarptığı gözlendi.

Muhabir: Sercan Küçükşahin / İsmail İçer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz